Programma

Programma Najaar 2017

In het tijdschrift Keerpunt is een artikel van Fokke verschenen over de Tools for life therapie: “Het ombuigen van de angst”.

Maandag 2 oktober.: Mindfulness training, Drouwen, 19.30-21.30, 10x. Kosten 240,- incl. werkboek en cd’s.

Woensdag 4 oktober.: Compassietraining, Drouwen, 19.30-21.30, 9x. Kosten 220,- incl. werkboek en cd’s.

Donderdag5 oktober: Tools 2, het ego doorzien en loslaten, Drouwen, 19.30-21.30, 8x en zaterdag 9 dec. Kosten 250,-, incl. werkboek en cd’s.

Vrijdag 22 sept. Tools for life opleiding, 2 jarige opleiding voor Tools therapeut. SKB geaccrediteerd.

Vrijdag 17 nov. EMDR bijscholing voor coaches en therapeuten, SKB geaccrediteerd, 6 dagen.

Compassietraining:

De compassietraining is een vervolg op de mindfulness training. Nu met nieuwe bijzondere visualisaties! Compassie training past bij mensen die vaak malen of piekeren, een sterke innerlijke criticus hebben, niet zo' n hoge dunk van zichzelf hebben en graag meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen. Ook als je graag anderen een plezier doet en jezelf daarbij wel eens vergeet, graag beter wil leren omgaan met je emoties of stress ervaart en voor mensen die graag met meer mildheid in het leven willen staan. In de woorden van Loesje: iedereen accepteert me zoals ik ben, nu ik nog!

Tools 2: Het ego doorzien en loslaten.

Tools for life 2 is een intensieve training om de neigingen van je ego steeds beter te gaan doorzien. Je leert na te gaan hoe wij steeds de neiging hebben om ons af te scheiden van de Eenheid en op welk moment deze primaire afscheiding begonnen is. De training bestaat uit 8 avonden en een afsluitende zaterdag. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de structuur van het ik, de viervoudige waarheid, het levenswiel en het labyrint van ons ego. Gezien de intensiteit van de training bij voorkeur Tools for life 1 gedaan hebben, anders in overleg!

Er wordt druk gewerkt aan een nieuwe individuele training over het werken met je intuïtie en het verhogen van je trillingsfrequentie!

Info en opgave: info@verwondering.eu of 0599-512798